Kérdése van? | +36-20/222-4404

Kérdése van? | +36-20/222-4404

Rólunk

Az Autó Széles Kft. 1992-ben alakult Nyíregyházán, egy családi vállalkozásként működő autóalkatrész-boltból. A cég fő profilja alapítása óta az Audi és Volkswagen márkájú, új gépjárművek kereskedelme és szervizelése. Az évtizedek során az Autó Széles Kft. megalapozta jó hírnevét a régióban, és a folyamatos és lelkiismeretes fejlesztéseknek köszönhetően napjainkra állandó szereplője a szabolcs-szatmár-bereg megyei cégek árbevétel alapján rangsorolt Top100-as listájának.

A 2016-os év folyamán a gépjármű-ipari innovációknak és piaci trendeknek elejébe menve indítottuk el elektromos autó töltő üzletágunkat, amelynek alapja a kizárólagos forgalmazói szerződésünk a német MENNEKES iparvállalattal. A cég valódi úttörőnek számít a váltakozó áramú elektromost autó töltők fejlesztése és forgalmazása terén Európában, és cégünkkel egész Magyarország területére érvényes együttműködést kötött.

2020-ban elektromos autó töltő portfoliónkat a kiváló anyagminőségű és egyedi vevőigényekre szabható PHIHONG egyenáramú villámtöltőivel bővítettük, hogy képesek legyünk ügyfeleink minden, elektromobilitással kapcsolatos igényét minél átfogóbban kielégíteni. A PHIHONG termékek CE-tanúsítvánnyal rendelkeznek, vállalatunk pedig minden villámtöltőre 24 hónapos garanciát vállal.

Az évek során több száz elektromos autó töltőt telepítettünk országszerte, az ügyfelek elégedettségének mindig a legnagyobb jelentősséget tulajdonítva. Elkészült projektjeink, közismert helyszínekre telepített töltőink térképes keresője: